Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

середу, 27 травня 2009 р.

Сьогодні о 17.30 чекаємо на вас.

Вечір, присвячений ретроспективі й перспективі Української співаної поезії.
Як завжди, Банкова, 2, Будинок письменника. Велика програма. Гості з
різних міст. Вхід вільний.

--
vechoryspivslova.blogspot.com

3 коментарі:

  1. Шановні організатори!

    Ми вважаємо, що коректним було б запросити засновників і організаторів фестивалю, які були причетні до його промоції не лише в Україні, а й світі. Торгова марка «Оберіг» є зареєстрована і є власністю фірми «Світ», тому її публічне використання є незаконним.
    Ми плануємо святкування двадцятиріччя фестивалю у місті, де він народився, тобто у Луцьку. І саме це святкування буде вважатись офіційним. А стосовно вашого вечора, то це буде непогана репетиція з коректними зауваженнями директора усіх фестивалів «Оберіг» Олексія Левченка.

    З повагою,
    Олексій Левченко,
    Директор ТзОВ «Світ»

    ВідповістиВидалити
  2. Шановна фірма "Світ"!
    Ваше звернення буде зачитане на цьому вечері.
    Від себе додам наступне. Бренди приватизувати можна, це ми знаємо. Не можна приватизувати лише дух. Цей вечір присвячений ретроспективі й перспективі жанру Української співаної поезії, а не лише фестивалю "Оберіг". Фестивалі "Оберіг-89" та "Червона Рута-89" згадуються і згадуватимуться лише в контексті пам'ятної дати. В цей рік ми святкуємо 20-річчя жанру і представники фестивалю "Червона Рута" будуть у нас. Фестивалю "Оберіг" на даний момент не існує, тому його організатори не могли бути запрошеними.
    Хоча пан Левченко спілкувався зі мною на минулому тижні, проте, через секретарку, а не особисто, але про приватизацію бренду секретарка мане не повідомила.А вчора один відомий режисер передав мені його побажання надати пропозиції щодо ностальгійного концерту в Луцьку.
    Я не організатор концертів, я автор-виконавець і просто на громадських засадах веду абсолютно некомерційні Вечори Співаного Слова. Тому ніякої комерційної щкоди шановній фірмі "Світ" завдати не можу.
    Але якщо є конкретна комерційна пропозиція від пана Левченка до мене, як до автора-виконавця - я не проти її розглянути. Тільки прошу дзвонити особисто (колись ми були на "ти")
    Просто хотілося, щоби волиняни нарешті помирилися і відродили фестиваль із конкурсом (а інших зараз і так багато.
    Якщо ж на Волині через внутрішні розбіжності відродження фестивалю неможливе, співана поезія матиме іншу столицю жанру.
    З повагою,
    Едуард Драч.

    ВідповістиВидалити
  3. Було дуже зворушливо і як на мене цілком несподівано.Ще в третій давав якісь психологічні косультації,а через пару годин опинився в Спілці,не маючи ніякого наміру співати - Бог зна коли там останнвй раз був.Як аналітику,було приємно,що доля цього разу не виправдала моїх зазвичай цинічних прогнозів:)).Спасибі.Зачепили ви мене за живе.А я й не знав,що воно живе:)).

    ВідповістиВидалити