Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

неділю, 4 жовтня 2009 р.

Виставка й концерт до 20-річчя Червоної Рути-89

Дорогі друзі!
З великою приємністю запрошуємо вас на унікальну виставку «20 + 20», присвячену 20-літтю першого фестивалю «Червона рута - 89», який і через двадцять років після свого завершення лишається знаковою подією не лише для музичного, а й для культурного та суспільного життя країни. Експозицію складуть по 20 мистецьких робіт відомих фотохудожників Василя Василенка та Василя Артюшенка, які двадцять років тому творили літопис «Червоної рути - 89», а також фотокопії документів фестивалю та публікації з тогочасних газет і журналів із власного архіву члена дирекції першого фестивалю Луції Забави. На відкриття виставки запрошений і спеціальний гість фестивалів «Червона рута - 89» та «Червона рута - 09» бандурист із США Юліан Китастий.
Відкриття виставки відбудеться 7 жовтня о 18.00 у Галереї мистецтв Києво-Могилянської академії (вул. Іллінська, 9). А о 18.30 тут же пройде прес-конференція за участю організаторів і почесних гостей нинішніх мистецьких заходів та організаторів першого фестивалю. Також на виставці можна буде поспілкуватися і з багатьма музикантами, які свого часу пройшли через горнило «Червоної рути».
Виставка «20 + 20» стане початком святкування у Києві 20-річчя «Червоної рути-89». А 16 жовтня тут же відбудеться музичний вечір-спогад «Осінні трубадури весни» за участю лауреатів і дипломантів першої «Червоної рути» та гостей свята, серед яких Василь Жданкін, сестри Тельнюк, Віталій Свирид, Андрій Миколайчук, гурт «Кому вниз», Олег Скрипка (гурт «ВВ»), гурт «Рутенія», Віктор Морозов, Марія Бурмака, Едуард Драч, Леся Горова, Олег Покальчук, Сергій Шишкін, Олександр Смик та багато інших виконавців.
Щиро раді будемо бачити вас у колі наших друзів.
За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 8 (044) 425-21-54,
e-mail: zabava@ukma.kiev.ua .

Немає коментарів:

Дописати коментар