Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

суботу, 17 жовтня 2009 р.

Фотохроніка Романа Власюка

Вечір-спогад, спогад-концерт, концерт-зустріч... Відеозапис цієї події в Могилянці 16 жовтня 2009 р. міг би бути неоціненним скарбом в архіві будь-якого українського телеканалу, але жодної професійної телекамери в залі не було. За 20 років, що минули з часів першого фестивалю "Червона рута", наше телебачення так і не стало УКРАЇНСЬКИМ, як, зрештою, і влада.
Проте не варто опускати руки, маємо надію на молоде покоління, яке зростає без пресу совкового менталітету. Шкода лише, що зала в Могилянці не була переповненою представниками цього покоління.

19 коментарів:

  1. декілька відео з вечору тут:
    http://youtube.com/user/mitka48

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за фотозвіт!

    Кажуть, що фото бере місце 1000 слів ... ну, то я тут з приємністю перечитав файну, коротеньку книжечку :)

    А щодо відео - шкода, що наш Василь Ілащук не міг зорганізувати зйомочий гурт від Першого Національного :(

    Чи хтось записав власним апаратом?

    На все добре,
    Андрій "Лютий Гуцул" Головатий
    Торонто

    ВідповістиВидалити
  3. Бо наше телебачення - не наше. Слід називати речі своїми іменами- телепростір захоплений російськими та єврейськими олігархами. Як вони можуть робити українське телебачення?

    ВідповістиВидалити
  4. Є і наше телебачення, але воно... не прийшло, хоча й знало. Проте, якісь пару камер були на тому вечорі і якісь інтерв'ю записувалися. Думаю, щось до глядача просочиться.
    Цей вечір був з розряду таїнств. А може й не всякому треба було бачити й чути. Говорилося й співалося сокровенне.
    Див. наступну публікацію з відео.

    ВідповістиВидалити
  5. Ходять чутки, що дехто з присутніх присадумався ))). А що ж тут думати?! Трясти треба!... ))) Велика щастя - знову на одній сцкні зустрітись. МИ Є!!! І БУДЕМО!

    ВідповістиВидалити
  6. Позиціонування насправді визначають справи, а не слова. Це я про так звану "нашість" ТБ. Стільки років українців вводять в оману, годуючи сурогатом... А справжність чути відразу. Їй не треба прихорошшуватись. Там відразу видно, хто свій, а хто прикидається. Вітаю тих, хто вважав за потрібне прийти і підтримати дійсно СВОЇХ.

    ВідповістиВидалити
  7. Так. "Нашість" по крові не означає "нашість" по духу.

    ВідповістиВидалити
  8. І ще думалося на тому вечорі, що це покоління має, що сказати й мусить це говорити. Мартиролог, оголошений на початку, змушує поквапитися.

    ВідповістиВидалити
  9. Дістає нехлюйство з рекламою того вечора. Наших з тобою послідовників майже не було. Всі ображені на Руту, ще на декого. Але ж не на нас з тобою?! Принаймі я дозволив собі кілька коментів, з яких ясно, що плазувати ні перед ким не збираюсь. І рахується тільки ДІЛО. Наші молоді просто не побачили такого зосередженого і чесного керативу на одній сцені, якого не збиралось в одному місці ну дуууже давно....
    Зате побачили інші, хто прийшов.

    ВідповістиВидалити
  10. А тепер задумайся на хвилинку. Цей вечір зробила Луція Забава для своїх студентів. І це не перша її акція. Я вже там виступав. Тільки в них по середах, як і в нас і часом співпадає.

    ВідповістиВидалити
  11. Задумався.... Навіть на довше... ))) Люція має право на багато що!

    ВідповістиВидалити
  12. Так що про рекламу повинні були думати ми. Ну я й думав - реклама була на всіх мені доступних ресурсах. А решта людей... Не всі повірили в щирість. А жаль. Іноді треба вірити.

    ВідповістиВидалити
  13. Нічого. Акція тривала понад 4 години. А а поголосу буде більше...

    ВідповістиВидалити
  14. І ще про Люсю. Напередодні в неї був День народження. Я вже в свинячий голос поздоровляв, бо пропустив - не знав. І в цей день вона дуже активно працювала, банери замовляла, виставку готувала до відкриття...

    ВідповістиВидалити
  15. Через мене від Любм Білаш мій друг гончар Валера Ленартович організував їй презента Штати-Волинь-Київ транзит... На кінець акції вона його ще не відкривала )))

    ВідповістиВидалити
  16. Не "О", а "О-ГО-ГО"!!! З Люції фотки з тими транснаціональними призами!

    ВідповістиВидалити
  17. Занадто пізно побачила, що завинила фотки з "транснаціональними призами" - унікальними горщиками з чорної кераміки роботи Валерія Лінартовича. При нагоді прорекламую.

    ВідповістиВидалити