Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

четвер, 28 січня 2010 р.

Фоторепортаж Романа Власюка

(Для перегляду повної версії тисніть на назву матеріалу)


Нарешті! За словами самого Сергія Шишкіна, він чекав цього дня 20 років. І він таки мав з чим вийти до столичного глядача, неквапливо присівши за чорно-білою клавіатурою рояля у виставковій залі Фонду сприяння розвитку мистецтв. Вдячний глядач зміг побачити Шишкіна філософського, романтичного, жартівливого, мужнього, іронічного... Не було лише Шишкіна скучного. Жодної хвилини глядачам — а серед них були музиканти, поети, актори, художники і просто поціновувачі співаної поезії — не довелося нудьгувати. Навіть паузи у виступах Шишкіна були музичними, адже праворуч був добрий друг, відомий гітарист Гриць Лук'яненко. Згодом друзі зіграли дуетом, до якого приєднався ще й саксофоніст Василь Карапулько. Інструментальне тріо у своє задоволення та на радість глядачам почало імпровізувати, і до музичної трійці приєднався незапланований, але симпатичний виступ соло-танцівниці з публіки.
...Глядачам не хотілося виходити на заморожені Подільські вулиці після напрочуд теплого вечора. Біля 25 творів (не рахуючи пісень "на біс") виконав у той вечір Сергій Шишкін, який почувався справжнім іменинником. І черговий раз залишалося якесь відчуття прикрості за тих потенційних телеглядачів (а їх би назбиралося сотні тисяч), які через недолугу політику державних органів не зможуть побачити на своїх домашніх екранах таке неординарне дійство, як концерт автора-виконавця. Проте авторська пісня існує і буде існувати, і концерт Сергія Шишкіна — яскраве тому підтвердження.
 

3 коментарі:

  1. Дякую, Брате Романе. Ти перевершив самого себе. Мало того, що зміг прийти в тій непростій для тебе ситуації. До твоїх шикарних репортажів ми вже звикли. Ти сам нас до того привчив. Але ти навіть на статтю сподвигувся! Ще й на яку!То вже взагалі "вобше"...!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Напевно кльово бУло!!!
    Радий за Вас!!!
    Хотів би таке побачити і почути.

    ВідповістиВидалити