Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

неділю, 17 жовтня 2010 р.

«Етно-Рок Фундація «ТаРУТА»: "Акустична Ксилофонія"

20 жовтня 2010 року     19:00  Київ, вул. Фролівська 1/6                                                                                                                                                                                                                                                     

image

київське об`єднання «Співана поезія»

ЗАПРОШУЄ
на доброчинний концерт в жанрі співаної поезії у
Фонд сприяння розвитку мистецтв 
в циклі  «Музичні середи на Фролівській».
"Акустична Ксилофонія" – Unplugged концерт

Початок о 19:00 годині                        доброчинний внесок 30 грн


«Етно-Рок Фундація «ТаРУТА» - двічі лауреат «Червоної Рути». Засновником її є автор та виконавець, переможець вищезгаданого фестивалю в жанрі «Акустична музика» - Євген «Їжак» Романенко.  Восени 2007-го спільними зусиллями Євгена та співаків «Етно-ватаги «Гуртоправці», членом якої також є «Їжак», було закладено перший камінь фундації, що нині зветься «ТаРУТА».
А далі – спекотне літо 2008, коли ім’я «ТаРУТА» зазвучало на всіх фестивальних майданчиках України – від столичної «Країна Мрій» до бобрицької «Рожаниця». 2009 року ватага підтверджує попередні здобутки свого керманича блискавичною перемогою на ХХ-му ювілейному фестивалі «Червона Рута».
На думку самих гудців, секрет успіху «ТаРУТА» полягає в тому, що вона може представляти свою творчість не в одному музичному напрямку, а одразу в трьох: автентичний спів, акустична музика та етно-рок. Саме поєднання українських народних мелодій з сучасними гітарними ритмами створює абсолютно нове, унікальне музично-сценічне дійство, основним завданням якого є донесення до сучасної молоді української пісенної спадщини. Свій репертуар, побудований на основі авторських пісень Євгена «Їжака», музИки гармонійно поєднують з автентичними мелодіями Київщини, Полісся та Полтавщини. Традиційну Рок-основу забезпечують такі інструменти, як барабани, бас-гітара, акустична та електрогітара. Автентичності колективу надають сопілка, скрипка та ксилофон, а також професійний «народний» спів.

Немає коментарів:

Дописати коментар