Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

вівторок, 21 червня 2011 р.

"Віідкриті небеса_2011" Частина перша

Черговий фестиваль авторської пісні та співаної поезії на березі Дніпра якісно відрізнявся від попередніх. Можливо, не зовсім вдалий дебют концертної програми у висляді колискових гурту "Без ГМО" був сповна компенсований появою на сцені фестивалю інших нових і доволі цікавих імен. Приємним відкриттям поетичної частини був виступ молодої талановитої поетеси з Полісся Єлизавети Горбачевської. Багатьом глядачам вперше потрапив на очі автор слів та музики популярних шлягерів, які виконують Віктор Павлік, гурт СКАЙ і Гайтана... Сергій Лазо показав свою інтерпретацію пісень "Ти подобаєшся мені", "Не йди..." — і добре знайомі пісні прозвучали несподівано свіжо. Як завжди, на висоті були обидва Олеги - жашківський бард Король та мандрівний поет Короташ.Чарівна Таня-Марія Литвинюк, мужній Іван Сергієнко — на жаль, формат цього допису не дозволяє перелічити всіх учасників дійства.
Окремим рядком хочеться згадати молоду співачку з Донецька Ольгу Акулову. Юристка за освітою, Оля все ж примудряється знаходити час для написання все нових цікавих пісень, які виконує під "мінусовку" високопрофесійного аранжування, демонструючи при цьому неабиякі вокальні дані та артистизм. Зовсім невипадково співачка з Донбасу нещодавно стала Лауреатом Другої премії Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик, який проходив у Львові (головою журі була Ніна Матвієнко).
В цілому фестиваль вдався, минулорічні "проколи" були враховані, і будемо сподіватися, що наступного року "Відкриті небеса" зусиллями організаторів Едуарда Драча та Миколи Підгорного за активної допомоги друзів вийдуть на якісно новий рівень.

Роман Власюк

Немає коментарів:

Дописати коментар